Wat heb je nodig:
- biologische spaghetti
- courgette
- verse spinazie
- uien
- rucola
- pijnboompitjes
- geraspte kaas
- peper, zout, maggi & olijfolie
- courgette
- verse spinazie
- uien
- rucola
- pijnboompitjes
- geraspte kaas
- peper, zout, maggi & olijfolie
Hulpmiddelen:
- pannetje
- steelpannetje
- vergiet
- houten lepel
Bereiden:
1. Een pannetje met water vullen en op het vuurzetten, wachten tot het kookt
1. Een pannetje met water vullen en op het vuurzetten, wachten tot het kookt
2. Intussen snijd je vast de groenten: courgette & uien
3. Als het water kookt voeg je de spaghetti toe
4. Zet een pannetje op het fornuis, voeg olijfolie toe en doe de groenten erbij, zachtjes laten sudderen
5. Voeg intussen de rucola & spinazie toe, besprenkel de groenten in het pannetje met wat Maggi
6. Na ongeveer 6 minuten koken mag de pasta afgegoten worden en op een bord geserveerd worden.
7. De groenten hebben nu goed kunnen sudderen na ongeveer 7 minuten zijn alle groenten heerlijk zacht.
8. Voeg de groenten over de spaghetti en tot slot strooi je er nog wat: kaas, pijnboompitten, peper & zout over.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten